Τα 6 καλύτερα δωρεάν αντιβιοτικά

Είναι πραγματικά σημαντικό για τη σταθερότητα του υπολογιστή σας η χρήση λογισμικού προστασίας από ιούς. Η δημιουργία εκατοντάδων χιλιάδων κακόβουλων λογισμικών θέτει την παραπάνω ανάγκη ως απολύτως απαραίτητη για τη βιωσιμότητα του υπολογιστή μας.

Είναι σαφές ότι η αποφυγή ιών και άλλων κακόβουλων λογισμικών είναι ζωτικής σημασίας. Και είναι επίσης σαφές ότι το λογισμικό εντοπισμού ιών μπορεί να είναι ακριβό!

Γι’ αυτό τον λόγο καταλήξαμε σε 6 δωρεάν προγράμματα, για να σας βοηθήσουμε να βρείτε εύκολα το σωστό λογισμικό προστασίας από ιούς, στην καλύτερη τιμή: δωρεάν!
1) Microsoft Security EssentialsΗ Microsoft προσφέρει τα MSE δωρεάν σε όλους όσους τρέχουν Microsoft Windows Vista και 7. Εσείς απλά πρέπει να βεβαιωθείτε ότι έχετε μια έγκυρη άδεια χρήσης για την ιστοσελίδα τους (η οποία είναι αυτόματη), και το κατεβάζετε. Έχει πολύ μικρό μέγεθος αλλά είναι αρκετά αξιόπιστο και επίσης εύκολο στην εγκατάσταση.2) Avast Free Anti VirusΤο Avast είναι ένα από τα κορυφαία λογισμικά ασφάλειας, προσφέροντας ένα αρκετά υψηλό ποσοστό προστασίας από ένα ευρύ φάσμα απειλών, όπως ιούς και spyware.3) AVG Antivirus FreeΑκριβώς όπως το Avast, το AVG είναι ένα άλλο πολύ γνωστό λογισμικό προστασίας από ιούς στην αγορά. Η δωρεάν έκδοσή του είναι αρκετά αποτελεσματική.4) Avira AntiVir Free Program VersionΤο Avira δεν είναι τόσο γνωστό όσο το AVG, ωστόσο, το δωρεάν λογισμικό της είναι αρκετά καλό και πολύ αποτελεσματικό. Προστατεύει από όλες τις κοινές μορφές κακόβουλων λογισμικών (για παράδειγμα ιούς, spyware και adware), ακόμη και από τις πιο εξελιγμένες επιθέσεις, όπως rootkits.
5) BitDefender Free
Το BitDefender free προστατεύει από ιούς, ενώ η κανονική έκδοσή του προστατεύει από όλες τις μορφές κακόβουλου λογισμικού. Ως εκ τούτου, ενώ η δωρεάν έκδοση προσφέρει αξιοπρεπή προστασία, το γεγονός ότι προστατεύει μόνο από ιούς σε δωρεάν έκδοση του μπορεί να είναι ένας δείκτης για την έκδοση επί πληρωμής.6) Comodo AntivirusΤο Comodo είναι ένα από τα κορυφαία λογισμικά ασφάλειας και είναι κυρίως γνωστό σε επιχειρήσεις και όχι σε κοινούς χρήστες. Ωστόσο μπορείτε να το κατεβάσετε δωρεάν και να σας παρέχει πολύ καλή προστασία.

ΠΗΓΗ: SECNEWS.GR

Δεν υπάρχουν σχόλια: