Μετατροπή pdf σε αρχείο κειμένου

Τα pdf (Portable Dodument Format)είναι ένας τύπος αρχείου που ανακάλυψε η εταιρεία Adobe περίπου είκοσι χρόνια πριν. Ενσωματώνει πλήθος πληροφοριών και είναι εξαιρετικά διαδεδομένο και δημοφιλές, κυρίως γιατί ανοίγουν σε οποιοδήποτε υπολογιστή με οποιοδήποτε λειτουργικό σύστημα.
Ένα πολύ κοινό πρόβλημα που συναντάμε καθημερινά είναι η επεξεργασία των πολύ συνηθισμένων αρχείων pdf σε μορφή επεξεργάσιμου αρχείου. Ακόμα πιο δύσκολη είναι η μετατροπή τέτοιων αρχείων με ελληνικές γραμματοσειρές και γίνεται μόνο με εξειδικευμένα πανάκριβα εμπορικά προγράμματα.
Μια εξαιρετική on-line δωρεάν υπηρεσία που ανακάλυψα πρόσφατα είναι η pdfonline.com.
 Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να βρείτε το αρχείο pdf στον υπολογιστή σας και να πατήσετε Upload and Convert. Όταν ολοκληρωθεί η μεταφόρτωση και η μετατροπή στην επόμενη οθόνη μπορείτε να κατεβάσετε ένα συμπιεσμένο αρχείο που περιέχει πλέον το αρχείο σας σε μορφή που μπορείτε να το ανοίξετε με τον κειμενογράφο σας. Μάλιστα μετατρέπει άριστα και τα ελληνικά κείμενα. ( Κάνετε δεξί κλικ πάνω στον σύνδεσμο και αποθηκεύετε το συμπιεσμένο αρχείο )
Μια δοκιμή θα σας πείσει.
Κατεβάστε αυτό το αρχείο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: