"Διδακτικές προτάσεις φιλολογικών μαθημάτων με ΤΠΕ" Σύνδεσμος Φιλολόγων Τρικάλων

Ο Σύνδεσμος Φιλολόγων Ν. Τρικάλων προσκαλεί τους φιλόλογους του νομού να συμμετάσχουν στην ημερίδα που διοργανώνει με θέμα: «Διδακτικές προτάσεις φιλολογικών μαθημάτων με ΤΠΕ και διαδραστικό πίνακα».
Εισηγητές θα είναι η κ. Άννα Μπουκουβάλα, φιλόλογος του Πειραματικού Γυμνασίου Ζωσιμαίας Ιωαννίνων, επιμορφώτρια Β’ Επιπέδου, και ο κ. Γεώργιος Πλεύρης, φιλόλογος, διευθυντής του Γυμνασίου Οινόης Καστοριάς, επιμορφωτής Β’ Επιπέδου.

Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 10 Δεκεμβρίου 2010 και ώρα 4-8 μ.μ. στα εργαστήρια πληροφορικής του 7ου Γενικού Λυκείου Τρικάλων (Όπισθεν 1ου Λυκείου και 4ου Γυμνασίου, είσοδος από οδό Αργοναυτών).
• Στους συμμετέχοντες φιλόλογους θα χορηγηθεί βεβαίωση συμμετοχής.
• Εάν ο αριθμός των αιτήσεων συμμετοχής υπερβαίνει τον αριθμό των προβλεπόμενων θέσεων, θα διενεργηθεί κλήρωση.
• Δηλώσεις συμμετοχής μπορούν να γίνουν μέχρι την Τρίτη 7 Δεκεμβρίου:
1) στο email: mail@filologoi.grΑυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.
2) στα τηλέφωνα: 6936646807 (Vodafone) - (Ευθύμιος Κουφογιάννης)
977561015 (Cosmote) - (Αθηνά Κανάτα)
Το Δ.Σ. του Συνδέσμου ευχαριστεί θερμά το 7ο Γενικό Λύκειο Τρικάλων για τη φιλοξενία της ημερίδας και ιδιαίτερα τον διευθυντή κ. Χρήστο Ζορμπά που ανταποκρίθηκε πρόθυμα στο αίτημά μας για την παραχώρηση των εργαστηρίων πληροφορικής του σχολείου.
Σύνδεσμος Φιλολόγων Τρικάλων

Δεν υπάρχουν σχόλια: